![Pasta with Squash and Chickpeas Pasta with Squash and Chickpeas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A811C238-88E3-4946-89E2-8E97DD0D38AA/Derivates/67FFB700-51DF-47F5-AE0E-A94B286EDC51.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable pasta sauce
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min