Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Chick Pea Curry
35min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Spring Vegetable Penne
45min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Macaroni Bake
55min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Creamy Broccoli Sauce
35min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min