Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta with Squash and Chickpeas
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15.2 g
Kalori
1562 kJ /
373 kcal
Yağ
4.3 g
Karbonhidrat
68.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
More Midweek Meals
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Aubergine and Tomato Pasta
45 dk
Creamy Pea Pasta
25 dk
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Slow-cooked Chickpea Stew
4sa 15 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Tofu stew
30 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 dk
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1sa 20 dk
Quinoa Broth
35 dk
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 dk