Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork Belly
- 2 tsp Chinese five spice
- 4 Tbsp soy sauce, dark
- 2 Tbsp runny honey
- 3 garlic cloves
- 10 g butter
- 40 g onion, halved
- 1000 g pork belly, boned, skinless
- 200 g water, cold
Bao Buns
- 250 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 2 tsp fresh yeast
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp milk
- 1625 g water, tepid
- groundnut oil, for greasing
Wasabi Mayonnaise
-
500
g groundnut oil
veya 500 g sunflower oil - 4 - 5 tsp wasabi paste, to taste
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 Tbsp lime juice
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 egg yolks, from large eggs
To Serve
- 1 little gem lettuce, washed and separated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieces
- Kalori
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 14.6 g
- Yağ
- 46.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2u. 30min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1u. 40min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Egg Free Pasta
1 Std. 35 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2u. 30min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.