Cihazlar ve Aksesuarlar
Dim Sum 'Shao Mai'
Hazırlık 1sa 25 dk
Toplam 2sa
40 pieces
Malzemeler
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (isteğe bağlı) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
3 g
Kalori
240 kJ /
57 kcal
Yağ
3 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Great Taste On Every Level
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2sa 35 dk
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51sa 50 dk
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1sa 15 dk
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1sa 20 dk
Brioche
5sa
Dim sum 'Shao mai'
2sa
Roti Canai (Roti Prata)
3sa 55 dk
Green Curry Chicken
55 dk
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 dk
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1sa
Prawn Dumplings
1sa 15 dk
Smoked Salmon Rolls
1sa 20 dk