Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
-
2 - 3
sprigs fresh chervil, leaves only, reserving stems, to taste
veya fresh parsley, leaves only, reserving stems, to taste - 50 g ripe tomato, halved
- 80 g shallots, halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato purée, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Béarnaise Sauce
20 min
Mini Fougasse
5h
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Fresh Pasta Dough
1j
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 menit
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2j 10 menit
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min