Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
- 300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
-
200
g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
veya 200 g de zanahorias en rodajas de 2 cm - 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 781 kJ / 187 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1911.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Calamares en su tinta
1h 5min
Sopa de ajo
40min
Crema de marisco
40min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Patatas a la riojana
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Marmitako
40min
Porrusalda con calabaza
50 Min