Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo chapéus de bruxa (ver dica)
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
50
g chalota
veya 80 g cebola - 250 g curgete cortada em cubos
- 150 g milho cozido escorrido
- 50 g natas
- 100 g queijo-creme
- 50 g queijo feta esfarelado
- 10 g cebolinho picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 524 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot de lentilhas e espinafres
1u.
Risoto de legumes
40min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Sopa miso (Misoshiru)
15min
Arroz cremoso vegetariano
25min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1u.
Penne mediterrânico
50min
Estufado de lentilhas com legumes
1u. 45min
Risoto de legumes assados
45 min
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1h 35min