Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões (raspa e sumo)
- 1 dente de alho
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 600 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em tiras finas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo laços (ver dica)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 396 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de bacalhau
30 min
Empadão de massa
1h 35min
Pão de milho
1 Std. 20 Min
Risoto
40 min
Ovos panados com molho cocktail
1 godz.
Arroz de carapau - Kedgeree
1 godz.
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50min
Sonhos de batata recheados com esparregado
1 godz.
Pudim abade de Priscos
2 godz. 15 min
Arroz de marisco enlatado
25 Min
Misturas
1 godz.
Crepes da Joana
25 Min