Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peixe
- 2850 g água
- 1 alho-francês cortado ao meio no sentido do comprimento
- 2000 g sal grosso
- 40 g pimenta rosa em grão
- 10 g piripíri seco
- 2 laranjas, só a raspa
- 15 g tomilho, só as folhas
- 1 pargo por escamar (1000 g aprox.)
Cuscuz
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 1 laranja, só a raspa
- 1 pitada de pimenta rosa
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g cuscuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 481 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Douradas ao vapor
40min
Filetes de linguado enrolados
45min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Değerlendirme yok
Peru com bacon e batatas
1h 45min
Lombo de porco com molho agridoce
13h
Hambúrgueres com crosta de sésamo
35min
Caril de peixe rico
50 menit
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1h 10min
Salada de polvo com batata e maçã
50 menit
Peixe ao sal
1j
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min