Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 596 kJ / 142 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mogettes à la charentaise
13 godz. 15 min
Gratin de fenouil
35min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Petits pois à la française
45min
Haricots blancs à l'ail
50min
Pommes cuites à la confiture
45min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Velouté aux cosses de petits pois
35min
Flan d'épinard
45min
Carottes au cumin
35min