Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1113 kJ / 268 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan d'épinard
45 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Purée butternut-noisettes
50 Min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Purée de chou à la châtaigne
25 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 Std.
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Risotto à la betterave
30 Min
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min