Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Orangeat, z.B. von Dr. Oetker
- 200 g Zuckerrübensirup
- 50 g Honig
-
50
g Butter, in Stücken
veya 50 g Margarine, in Stücken - 50 g Kandiszucker, braun
- 50 g Rohrzucker
- 1 gestr. TL Zimt, gemahlen
- ½ gestr. TL Gewürznelken, gemahlen
- ½ TL Anis, ganz
- 1 Msp. Muskatblüte (Macis), gemahlen
- 1 Msp. Ingwer, gemahlen
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 gestr. TL Backpulver, z.B. Backin von Dr. Oetker
- etwas Milch zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 191 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Christstollen, klassisch
4 godz.
Pfeffernüsse
1h
Nussprinten
3 Std.
Karamell-Anis-Plätzchen
1h
Brauner Kuchen
7 godz. 40 min
Gewürzspekulatius
1 Std. 40 Min
Heidesand
2 Std. 50 Min
Pfeffernüsse mit Guss
4h 30min
Biberle
1h
Erdnuss-Ingwer-Kekse
2h 40min
Christstollen mit Marzipankern
2 godz. 25 min
Marzipan-Nougat-Kekse
2h 40min