Cihazlar ve Aksesuarlar
醋溜鱸魚
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)350 - 400 克
-
薑 切絲30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲15 克
-
蔥 切絲30 克
-
水500 克
-
鹽1 茶匙
-
冰糖粉1 大匙
-
烏醋5 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18 g
Kalori
437 kJ /
104 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
7.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
閤家團圓年菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan