Cihazlar ve Aksesuarlar
鹹蛋絲瓜
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
鹹蛋 蛋白和蛋黃分開,蛋白切丁1 顆
-
鹹蛋黃2 顆
-
米酒20 克
-
水500 克
-
絲瓜 去皮,切薄圓片(厚約0.5公分)450 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
5 g
Kalori
513 kJ /
122 kcal
Yağ
10 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan