Cihazlar ve Aksesuarlar
豆干炒肉絲
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油2 大匙
-
蔥 切斜段(約3公分)10 克
-
五香豆干 橫剖半,切條100 克
-
豬肉絲200 克
-
醬油½ 大匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
糖⅛ 茶匙
-
水1 大匙
-
芹菜 取梗,切段(約3公分)30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
16.5 g
Kalori
842 kJ /
203 kcal
Yağ
16.5 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
3.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
媽媽的快手料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan