Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Klebreis
- 1500 g Wasser
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 Sternanis
- 50 g Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm)
- 70 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Galgant (Thai-Ingwer), frische Wurzel, in feinen Scheiben
- 1 rote Chilischote, getrocknet, entkernt
- 20 g Erdnussöl
- ¼ TL Zimt
- 70 g Tamarindenmark
- 30 g Palmzucker
- 400 g Kokosmilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 600 g Rindfleisch, in Stücken (1 x 2 cm)
- 100 g Baby-Mais, aus dem Glas, geviertelt
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Cashewkerne, ungeröstet
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2363 kJ / 566 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Curryhuhn
2h 40min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2h
Biryani-Reis
45 min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9h
Klebreis-Türmchen mit Schweinefleisch
2 Std. 30 Min
Grüne Currypaste
25min
Kashmiri Reis
30min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40min
Puri
35 min
Frische Tortellini Bolognese
1h 50 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10 min