Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 1 diente de ajo
- 130 g de aceitunas negras sin hueso
- 30 g de anchoas en aceite escurridas
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de tomate troceado en conserva
- 20 g de alcaparras escurridas
- 3 pellizco de sal
-
360
g de macarrones estriados penne rigate
veya 360 g de macarrones - 1 pellizco de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2157 kJ / 516 kcal
- Protein
- 15.22 g
- Karbonhidrat
- 69.78 g
- Yağ
- 19.56 g
- Lif
- 7.02 g
Alternatif tarifler
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1j
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Tallarines a la amatriciana
55 Min
Pasta "alla Norma"
50min
Penne rigate con setas para dos
25 menit
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 Std. 30 Min
Tortiglioni "alla Norma" para dos
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Espaguetis "aglio e olio" (Chef)
20min
Espaguetis a la amatriciana
25 menit
Espagueti a la vóngole
1 godz. 40 min
Ensalada italiana de pasta con pesto
35min