Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Gelatineblätter
- 2 Eier, hart gekocht, geschält und halbiert
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcestershire-Sauce
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Milch
- Friseesalat, zum Anrichten
- Garnelen, geschält, gegart, abgetropft, zum Anrichten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 phút
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Vitello Tonnato
48h
Lachs-Tatar
5 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3sa 30 dk
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Traunseer Räucherfischmus
3sa 30 dk
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Putello Tonnato
4 Std.