Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Gelatineblätter
- 2 Eier, hart gekocht, geschält und halbiert
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcestershire-Sauce
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Milch
- Friseesalat, zum Anrichten
- Garnelen, geschält, gegart, abgetropft, zum Anrichten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Forellencreme
15min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Putello Tonnato
4h
Forellenmousse
5min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6hod. 15min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h