Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Gelatineblätter
- 2 Eier, hart gekocht, geschält und halbiert
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcestershire-Sauce
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Milch
- Friseesalat, zum Anrichten
- Garnelen, geschält, gegart, abgetropft, zum Anrichten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellenmousse
5 min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Vitello Tonnato
48h
Thunfischmousse
10 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min