Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 125 g durchwachsener Selchspeck, in Würfeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Scheiben Schwarzbrot, dünn (ca.100 g)
- 1 - 2 EL Rapsöl zum Einpinseln
- Meersalz zum Würzen
- 8 Radieschen
- 60 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 750 g Hühnerfond
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Sauerrahm
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 20 g Crème fraîche
- 2 EL Kren, frisch gerissen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1518 kJ / 363 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfischpâté
4óra 20p
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1sa 10 dk
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6j 20 menit
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Kürbiskernparfait
5h 45min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min