
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 528 kcal / 2208 kJ
- Protein
- 34 g
- Yağ
- 36 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Lif
- 6 g