Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen, klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten, in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben, in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange, in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln, in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Calvados-Sorbet
5h 30min
Curryhuhn
2sa 40 dk
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12h
Polenta mit Trüffel und Ei
35 Min
Grießflammeri
2 Std. 30 Min
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2 Std. 20 Min
Blitz-Cassata
20 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Karotten-Trauben-Gewürz-Kompott mit Vanillecreme
40 Min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 Std.
Portugiesische Crème Brûlée
25min
Bröselnudeln mit Backobst
40 Min