Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen, klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten, in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben, in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange, in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln, in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargelcremesuppe
40 Min
Bouillabaisse
1h 25min
Geflügelleber Crème brûleé
13 Std.
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 dk
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1 godz. 45 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1hod.
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1 godz. 45 min
Bouillabaisse
1hod.
Steaksauce
25 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 dk