Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
veya 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4hod. 30min
Lachs-Tatar
5 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min