Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
veya 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Steirische Fischsulz
7h
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Thunfischpâté
4h 20min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 godz. 10 min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min