Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La marinade (à faire la veille)
- 450 - 500 g de coq, coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
- 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
- 100 g d'oignon, émincé en lamelles
- 1 clou de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
- 400 g de vin rouge
Le jour même
- 20 g d'huile de tournesol
- 15 g de calvados ou autre alcool
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de farine de blé
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2891 kJ / 694 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 35.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alicuit de canard
1h
Palette à la diable
1h
Blanquette de veau
1h
Cassoulet
13h
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Coq au vin
9 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Lapin aux pruneaux
1h
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min