Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La marinade (à faire la veille)
- 450 - 500 g de coq, coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
- 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
- 100 g d'oignon, émincé en lamelles
- 1 clou de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
- 400 g de vin rouge
Le jour même
- 20 g d'huile de tournesol
- 15 g de calvados ou autre alcool
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de farine de blé
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2891 kJ / 694 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 35.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1 Std.
Bœuf bourguignon
2h 30min
Axoa d'agneau
55min
Coq au vin
9 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
1ωρ. 25 λεπτ.
Gibelotte de lapin
1h 35min
Lapin à la provençale
1 Std.
Osso-buco
1h 20min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau vapeur
1ωρ. 10 λεπτ.