
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à crêpes
- 150 g de farine de blé
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait entier
- 3 œufs
- 50 g d'eau
La garniture
- 20 g d'échalote
- 200 g de carottes coupées en petits tronçons
- 150 g de poireau coupé en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais émincés finement
- 100 g de vin blanc
- 20 g de fécule de maïs
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g de lait froid
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction de la salinité des moules
- 40 g de beurre
- 3 brins de persil frais ciselés
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 8 brins de ciboulette fraîche pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 241.4 kcal / 1009.4 kJ
- Protein
- 12.1 g
- Yağ
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Lif
- 2.5 g