Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 549 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte au citron destructurée
20 min
Mousse aux pommes
40 min
Verrine à la pomme
30min
Mousse vanille-pomme
7h
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 godz. 15 min
Mousse à l'abricot
2h
Fruits d'été en papillote
20 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min