Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 549 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse à l'abricot
2h
Tarte au citron destructurée
20 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Fruité acidulé
50min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Douceur mangue-Passion
15min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrine à la pomme
30min
Mousse aux pommes
40min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Mousse au chocolat magique
15min