Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1694.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Poulet basquaise
50min
Blanquette de veau
1hod. 15min
Blanquette de veau
1hod.
Sauté de veau Marengo
1hod. 15min
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Blanquette de veau
1hod.
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Osso-buco
1h 20 min
Bœuf carottes
2hod.