Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 300 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1462.8 kJ / 349.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1694.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau
1h
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 Min
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Pot-au-feu
1h 40min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Bœuf carottes
2 Std.