Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de beurre
- 800 g d'épaule de veau, coupée en morceaux
- 15 g de cognac
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'échalotes
- 120 g de graines de couscous
- 1 filet d'huile neutre
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 citron confit, coupé en quatre
- 130 g d'olives vertes dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 24.5 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1h
Axoa d'agneau
55 Min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Blanquette de veau
1h
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Poulet basquaise
50 min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Sauté de veau aux olives
1h