Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 9 g
Alternatif tarifler
Poulet basquaise
50 min
Blanquette de veau
1h
Blanquette de veau
1h 15 min
Bœuf à la ficelle
1h 5 min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
2h 30 min
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Bœuf carottes
2h
Bœuf carotte
1sa 35 dk
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min