Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 bouquet de persil frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, émincées
- 200 g de blanc de poireau, émincé
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou en six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 9 g
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau
1sa
Blanquette de veau
1sa 15 dk
Alicuit de canard
1sa
Bœuf bourguignon
1h 25min
Poulet basquaise
50 dk
Lapin à la provençale
1sa
Sauté de veau Marengo
1sa 15 dk
Bœuf à la ficelle
1sa 5 dk
Cuisse de dinde à la moutarde
1sa
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Bœuf carotte
1h 35min