Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Orangenhähnchen
- 6 - 8 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut
- 6 Knoblauchzehen
- 1 EL Korianderkörner
- ½ EL Kreuzkümmelsamen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 Orange, unbehandelt, in Scheiben (5 mm)
- 70 g Oliven, grün, entsteint
Basmati-Reis mit Sultaninen
- 1 EL Mandelstifte
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 300 g Basmati-Reis
- 50 g Sultaninen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2801 kJ / 670 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammragout mit Möhrencouscous
30 Min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1 Std.
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min