Calabaza rellena a la provenzal

Calabaza rellena a la provenzal

4.4 32 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
  • 1000 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite
  • 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
  • 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
  • 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 80 - 100 g de requesón (isteğe bağlı)
  • 200 g de mozzarella rallada

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 698.7 mg
Protein 16.8 g
Kalori 1473 kJ / 352 kcal
Yağ 26.8 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 9.7 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...