Cihazlar ve Aksesuarlar
Crispy bread with tapenade
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
771.8 mg
Protein
18.2 g
Kalori
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Yağ
24.5 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
5.6 g
Karbonhidrat
41.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarian Kitchen
87 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Moroccan lamb with pilaf
5sa 40 dk
Beetroot salad
10 dk
Anise-cured salmon
14sa 10 dk
Moroccan harira soup with chicken
55 dk
Double ginger and pear cake
1sa 35 dk
Chilli raita potato salad
55 dk
Thandi
5 dk
Kashmiri garlic naan
1sa 50 dk
Smoked mussels with Pernod sauce
35 dk
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2sa 50 dk
Bengali fish cakes
1sa 20 dk
Traditional hommus
25sa 5 dk