Cihazlar ve Aksesuarlar
Crispy bread with tapenade
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
771.8 mg
Protein
18.2 g
Kalori
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Yağ
24.5 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
5.6 g
Karbonhidrat
41.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarian Kitchen
87 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mayonnaise
5 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24sa 20 dk
Raw cauliflower tabouli
30 dk
Ricotta and polenta chips
2sa 20 dk
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2sa 30 dk
Romesco dip
10 dk
Macadamia and Parmesan biscuits
25 dk
Broccoli and blue cheese soup
25 dk
Gnocchi
1sa 40 dk
Basil pesto
10 dk
Coconut and pistachio delight
1sa 10 dk
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4sa 30 dk