Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 420.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Focaccia
2j 5 menit
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sweetcorn and black rice salad
1j
Ricotta gnocchi
2j
Rosemary and thyme polenta chips
1j
Spinach and feta galette
1h 50min