Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 420.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gozleme
1 Std. 40 Min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 Min
Grilled eggplant dip
2h
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Polenta
25 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.