Ricotta and polenta chips

Ricotta and polenta chips

4.1 21 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Polenta
  • Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
    20 g
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • coarse polenta (see Tips)
    150 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 420.7 mg
Protein 20.3 g
Kalori 2002.5 kJ / 476.8 kcal
Yağ 19.9 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 11.4 g
Karbonhidrat 54.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...