Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 43.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 61.5 mg
Alternatif tarifler
Lime meringue tartlets
2h 40min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Custard
10min
Béchamel sauce
20 Min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Sticky date pudding
1h 30min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Lemon or lime butter
15p
Chocolate ganache
20 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min