Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fleisch
- 1 TL Salz
- 1 Bund Suppengrün, in groben Stücken (1 Stange Porree, 1 Stück Sellerie, 1-2 Möhren)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 1 Chilischote
- 1000 g Weißwein, trocken
- 1000 g Kalbfleisch (Nuss), am Stück
Sauce
- 300 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
-
30
g Sardellenpaste
veya 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft - 8 Cornichons, klein, halbiert
- 25 g Kapern, abgetropft
- Salz
- Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1482 kJ / 354 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tapenade
5min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Sauce Béarnaise
20min
Sauce Béarnaise
40min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Thunfischpâté
4sa 20 dk
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min