Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Klassische Zabaglione
15min
Sauce Choron
20min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 Std. 30 Min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce béarnaise
20min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Remoulade
10 min
Sauce Béarnaise
40min
Crema catalana
40min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min