Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béchamel-Sauce
15min
Sauce béarnaise
20min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Sauce Béarnaise
15min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48h
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Sauce Hollandaise
15min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Klassische Zabaglione
15min