Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maronencremesuppe
30 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Vitello Tonnato
48h
Maronencremesuppe
1hod. 30min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 Min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min