Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trüffelrisotto
45 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Maronencremesuppe
30 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Sauce Béarnaise
40 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Vitello Tonnato
48h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min