Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Rapsöl
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schalotten, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 TL Paprika edelsüß
- 150 g rote Spitzpaprika, entkernt, in Ringen (3 cm)
- 120 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Piment d'Espelette
- 1 g Safranfäden (1 Dose)
- 1 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 482 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 Std.
Garnelencocktail
30 min
Bouillabaisse
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Hummer Thermidore
35 min
Remoulade
10 λεπτ.
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10 min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Rote Zwiebel Marmelade mit Vanille und Hot Coffee Spice
45 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Salsa Verde
10 λεπτ.
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min