Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 3 Schalotten
- 5 - 8 Knoblauchzehen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 60 g Rotweinessig
-
125
g Rapsöl
veya 125 g Sonnenblumenöl - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Tapenade
5 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 menit
Rote Mojo Sauce
10 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1j
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10 min
Guacamole
5 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Vitello Tonnato
48h
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40 min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 menit