Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mittelmeersauce
- 20 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, nur den weißen Teil, in Stücken
- 1 Fenchelknolle (ca. 270 g), in Stücken
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 3 Tomaten (300-350 g)
- 40 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 1 TL grobes Salz
- 700 g weiße Fischfilets, frisch oder aufgetaut, ohne Haut
- 400 g Wasser
Rotbarben-Mousseline
- Butter zum Einfetten
- 500 g Rotbarbenfilet oder Red Snapper-Filets
- 4 Eiweiß
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 250 g Sahne
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
-
200
g Crème fraîche
veya 200 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1827 kJ / 437 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
40min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 Std. 30 Min
Safranmousse
2h 15min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 Min
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1h 40min
Kerbel-Cappucchino
35 Min