Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mittelmeersauce
- 20 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, nur den weißen Teil, in Stücken
- 1 Fenchelknolle (ca. 270 g), in Stücken
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 3 Tomaten (300-350 g)
- 40 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 1 TL grobes Salz
- 700 g weiße Fischfilets, frisch oder aufgetaut, ohne Haut
- 400 g Wasser
Rotbarben-Mousseline
- Butter zum Einfetten
- 500 g Rotbarbenfilet oder Red Snapper-Filets
- 4 Eiweiß
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 250 g Sahne
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
-
200
g Crème fraîche
veya 200 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1827 kJ / 437 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caesar's Salad
30min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Focaccia di Mandorla
2h
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Vitello Tonnato
48 Std.
Gefüllte Pimientos de Padrón
25min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Invertzucker-Sirup
1h 10min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min