Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 8827 kJ / 2109 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 221 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce Béarnaise
20 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Crème brûlée
2h 30 min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 Min
Vitello Tonnato
48 godz.
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Remoulade
10 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min