Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40min
Gebackene Leberknödel
2u.
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1h 10min
Apfelstrudel
1u. 20min
Semmelknödel
50min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Faschingskrapfen
2u. 45min
Grammelknödel
1h 30 min
Frittatenrouladen
40min
Grießnockerl
30min
Leberknödel
55min
Erdäpfelknödel
1h 10min