Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Erdäpfelknödel
1h 10 min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 godz. 30 min
Semmelknödel
50min
Serviettenknödel
1h 10 min
Leberknödel
55min
Böhmische Knödel
1u.
Gebackene Leberknödel
2h
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Knuspriger Schweinebauch
3h
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Grießnockerl
30 min