Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig
- 2 Prisen Salz
Füllung
- 750 g Äpfel, in Stücken (3 cm)
- 150 g Walnusshälften
- 80 g Zucker
- 50 g Paniermehl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Zimt
- 60 g Rosinen
- 80 g Butter, in Stücken
Vanillesauce
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1730 kJ / 413 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 76 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Germknödel mit Vanillesauce
1 Std. 10 Min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Leberknödelsuppe
45min
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3u. 15min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min
Strudelgrundteig
45min
Oster-Biskuitrolle
9 Std. 30 Min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1h 50min
Grießschnitten mit Heidelbeer-Kompott
2h
Zimtschnecken-Lollies
1h 30min
Buchteln mit Pflaumenkompott
1h 45min