Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig
- 2 Prisen Salz
Füllung
- 750 g Äpfel, in Stücken (3 cm)
- 150 g Walnusshälften
- 80 g Zucker
- 50 g Paniermehl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Zimt
- 60 g Rosinen
- 80 g Butter, in Stücken
Vanillesauce
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1730 kJ / 413 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 76 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudelgrundteig
45 dk
Karamell-Kaiserschmarrn
1sa
Rum-Rosinen-Pfannkuchen
1sa 30 dk
Cranberry-Nuss-Zimt-Schnecken
5h 30min
Apfelstrudel
1h 20min
Gebackener Grießstrudel "Schokobanane"
1 Std. 15 Min
Grießschnitten mit Heidelbeer-Kompott
2h
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5 Std.
Donauwellen
2 godz. 40 min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Zwetschgenknödel
1sa 10 dk
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h