Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 60 g Rapsöl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 5 Eier, getrennt
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 60 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 500 g Quark
- 300 g Schmand, 24 % Fett
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 20 g Rapsöl
- 100 - 150 g Sahne zum Übergießen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2024 kJ / 484 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reisauflauf mit Äpfeln
1u. 45min
Semmelschmarrn
1u.
Apfelstrudel
1u. 20min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30 min
Germknödel
1u.
Rohrnudeln mit Pflaumen
1h 50min
Grießnockerl
30min
Strudelgrundteig
45 min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30 min
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1u. 20min
Rohrnudeln
1h 50min