Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Semmelbrösel
- 1 Ei
- 2 ¼ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 330 kJ / 79 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 979 mg
Alternatif tarifler
Faschingskrapfen
2h 45min
Semmelknödel
50min
Serviettenknödel
1h 10min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Topfenstrudel
2h 10 min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Leberknödelsuppe
45min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Grammelknödel
1h 30min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Grießnockerl
30min