Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
veya 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
veya 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe deluxe
2h
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1 godz. 15 min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1 godz. 15 min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2 godz. 15 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min