Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum EInfetten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 100 - 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
180
g Cheddar, in Stücken
veya 180 g Gruyère, in Stücken - 150 - 200 g Ziegenfrischkäse, z.B. von Buko
- 4 Eigelb
- 200 g Crème fraîche
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Quiche Lorraine
50 min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 Std. 40 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Spargel-Quiche
1 Std. 10 Min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Porree-Feta-Tarte
2h
Tarte provençale
1 Std. 40 Min