Cihazlar ve Aksesuarlar
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
3 porsiyon
Malzemeler
-
taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)90 g
-
su500 g
-
karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)500 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş50 g
-
un50 g
-
süt400 g
-
tuz ekstra 2 tutam tuz¾ tk
-
karabiber (isteğe bağlı)1 tutam
-
toz muskat (isteğe bağlı)1 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
950.1 mg
Protein
16.8 g
Kalori
1791.4 kJ /
428.2 kcal
Yağ
28.9 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
17.4 g
Karbonhidrat
28.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Mercimek Çorbası
35 dk
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 dk
Kıymalı Ispanak
45 dk
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1sa 45 dk
Beşamel Sos
15 dk
Bolonez Soslu Lazanya
2sa 30 dk
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10 dk
Tarhana Çorbası
25 dk
Pirinçli Yayla Çorbası
50 dk
Pancar Salatası
15 dk
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 dk