Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı Risotto
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm)65 g
-
maydanoz sadece yaprakları5 g
-
sarımsak1 diş
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
riviera zeytinyağı20 g
-
herhangi bir taze mantar, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)shiitake mantarı sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)200 g
-
sek beyaz şarap45 g
-
Arborio pirinci250 g
-
su550 g
-
tuz damak tadına göre2 tk
-
toz karabiber1 tutam
-
elma sirkesi¼ tk
-
tereyağı (yakl. 35 g) küp küp kesilmiş2 - 2 ½ yk
-
taze frenk soğanı, süslemek içinmikro filiz süslemek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1400.3 mg
Protein
11.5 g
Kalori
1779.6 kJ /
425.4 kcal
Yağ
16.2 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
56 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 dk
Kişnişli Domates Salsa
Değerlendirme yok
Meyve Soslu, Lor ve İrmikli Gnocchi
Değerlendirme yok
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 dk
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Somon Tartar
10 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Humus
1sa
Pastırmalı Humus
15 dk