Cihazlar ve Aksesuarlar
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
su600 g
-
diş sarımsak2
-
2 adet yeşil acı bibertoz acı kırmızı biber¼ - ½ tk
-
kişniş yaprağı süslemek için ekstra kişniş50 g
-
100 g ıspanak yaprağımini ıspanak100 g
-
zeytinyağı40 g
-
tuz1 tk
-
derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (örn. levrek, çipura, mezgit) (1 cm kalınlığında, toplam yakl. 600 g)4 adet
-
patates taze, parçalara bölünmüş (1 cm)400 g
-
toz zerdeçal¼ tk
-
10 g mısır unu, (bk. öneriler)nohut unu (bk. öneriler)4 tk
-
şeker1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
limon suyu2 tk
-
brokoli çiçeklerine ayrılmış (3 cm)200 g
-
havuç dilimlenmiş (1 cm)200 g
-
yoğurt250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
36 g
Kalori
1830 kJ /
437 kcal
Yağ
18 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12sa 25 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Kremalı Viski Likörü
15 dk
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 dk
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50 dk
Detoks Salatası
10 dk
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1sa 15 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk
Pastırmalı Patates Salatası
45 dk