Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Brot, in Stücken
- 1 ½ EL Öl zum Braten
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
-
1
TL getrockneter Thymian
veya 1 Stängel Thymian, abgezupft - 300 g Pastinaken, in Stücken (2 cm)
- 250 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 6 Jakobsmuscheln
- 30 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maronencremesuppe
30min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 min
Erbsen-Minz-Püree
25min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min
Fenchel-Maroni Suppe
35 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min