Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl
- 5 EL frische Minze
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 20 - 30 g Butter, zum cremig rühren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maronencremesuppe
30min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1h
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Erbsen-Minz-Püree
25min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min