Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 470 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 85 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Salz
- 120 g Weißwein, trocken
- 100 g Gemüsefond
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 Std. 5 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min