Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 470 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 85 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Salz
- 120 g Weißwein, trocken
- 100 g Gemüsefond
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5 phút
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min